Arka Sıradakiler Dizisi Resmi Web Forumu
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...

4 posters
YazarMesaj
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 40

Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Empty
MesajKonu: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 14:45

Bu başlığı açarken çok tereddüt ettim zehrayı sevenler demicem ama zehranın değişicegine inananlar zehranın aşkını normal görüyolar bu yüzden bana tepki verebilirler ama genede tutamadım kendimi.Evet zehra dediginiz gibi değişmiş farkettim bende ama bu değişimi henüz iyi yönede kötü yönede çekemiyorum çünkü bi garip olmuş zehra yani eski zehra yok çok fazla yani haddiden fazla bi degişiklik olmuş şimdiden mesela eskiye nazaran iboya dahada yapışmış ama ben ibodan bişi görmedikce bu derece olmaz sanıyordum sonuçda zehranın karakteri aşk sarhoşu olucak bi erkege yapışıcak zorla bişiler yaptırıcak bi karakter degil ve ben 3 ay boyunca zehrayı zeki diye adlandırırken o ibonun mutsuzlugunu huzursuzlugunu göremicek kadar aptallaşmış ve işin en kötüsü sibo ayrılalı bayagı oluyo diziye göre 2 aydan sonra dahada çok oluyo ee zehrada marmarisde iboyla olunca bi ihtimal ibonun kendisiyle vurulma yüzünden degilde kendisinden hoşlandıgı için filan zaman geçirdigini düşünüyo yani sanırım iboya kendini sevdirebilicegini düşünmeye başlamış ve ibo umutlandırmamak için kaçıyo ama zehra bence çokdan umutlanmış iboyla ilgili çünkü ibonun onun yüzüne sıcak bi gülüşü bile zehra için umut demektir ee eskiden olsa zehra o sıcak gülüşü bile göremiyodu çünkü bu yüzden bu bile ibonun 5 dakkacıkda olsa yanında olması bile zehraya kesinlikle umut veriyodur ya ilk bölümden kurp takmak erken ama bana kalırsa buragın yaptıgı annesinin ölümü rehine olayı vurulma yarası derken ZEHRA İBOYA TUTKU DERECESİNDE YANİ BIRAKIRSAN ÖLÜRÜM DERMİŞCESİNE Bİ AŞKLA BAGLANMIŞ gibime geliyo.Tabii bu zamanla farklılaşabilir belki yanılırımda bilemem onu zaman göstericek ama BANA KALIRSA ZEHRANIN AŞKI PEK SAGLIKLI Bİ AŞK OLMUCAK YAA VURULMADAN SONRA HEM İBONUN PEŞİNDEN MARMARİSE GİDEN HEMDE SÜREKLİ BİŞİLER YAPALIM DİYEN KENDİSİYMİŞ VE İBO HEP REDDEDİYOMUŞ AMA BU BİLE ZEHRAYA BİŞİLER AÇIKLAMAMIŞKİ HALA BENİMLE VURULMAM YÜZÜNDENMİ İSTEDİGİN İÇİN GÖRÜŞÜYOSUN DİYO.YA GEÇEN BÖLÜMDE ÇOCUK İŞİM VAR GELEMEM DİYO TELEFONDA O BENDEN KAÇIYOMUSUN YOKSA DİYO İBODA KAÇMIYORUM ÇALIŞIYORUM DİYİNCE O ZAMAN İTİRAZ İSTEMİYORUM GELİLİYOSUN DİYİP TELEFONU KAPATIYO YA ÇOCUGU HEM ZORLA YANINA ÇAGIRDI HEMDE BENİMLE İSTEYEREKMİ GÖRÜŞÜYOSUN DİYO varmı böyle bişi yaaa sizi bilmem ama ben ZEHRANIN HER KONUDA DEGİŞSEDE AŞK KONUSUNDA EPEY Bİ SAPLANTILI BERBAT Bİ AŞIK OLUCAGINI DÜŞÜNÜYORUM BEN ŞİMDİDEN BELLİ YANİ..
https://arkasiradakiler.forummotion.com
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 29

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 17:20

zehra ibodan vazgeçmez asla ama karşılıkta bulamaz ibodannnnnn o aşk sadece siboo
ayşenur
Moderatör
Moderatör
ayşenur

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 9

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 17:41

ewet katılıyorum sana gamze hem ne demişler can çıkar huy çıkmaz zehra da böyle biri zaten
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 17:49

evet birde huylu huyundan vazgeçmez derler
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 18:10

ewt
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 18:20

BÜŞRACIK SENDE EVET YAZMA DÜŞÜNCENİ YAZ AYNISINI BANA DİODUN a
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 18:21

tmm tmm haklısın
CANNSU
Süper Moderatör
Süper Moderatör
CANNSU

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 6

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 18:54

evet burda iboya katiliyorum zehraninkisi simdilik tek tarafli ask ve zehra kolay kolay faz gecmez ama arkadas kaicaz demesine ragmen
http://www.doktorfm.de
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...   Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor... Icon_minitimePaz 13 Eyl. 2009, 18:56

evet canım zehra sürekli iboya arkadaşız dio ama hiçte öle değil aşık

Zehranın Aşkı Zararsız Olmucak Gibime Geliyor...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» zehranın dikbaşlılığı
» Yadigar Ve Eda Aski ?!
» Memo Ve Kitap Aşkı
» zehranın yağcılığı
» zehranın karekökü