Ya bu kıza bi şans versemmi napsam acaba Gıcık mıcık ama beni yanıltmıyoya daha ne isterimm..Kızın bi yengesine bulaşmadığı kalmıştı ooda oldu sonunda siz daha değişicek diyin bakalım rüyanızda görürsünüz değiştigini yada sezonun sonlarında anca görürsünüz ya bana kalırsa bu zehra direk ibo için savaşmada başlıcak çünkü geçen bölüm yoktu bu bölümdede ortaya çıktı ve bu bölümde okullar açıldı bu durumda zehra yazın sonunu bekleyipde gelmiş oluyo yani kalmayı hesapladıgı güne kadar iboların işten ayrılmasa kalıcakları güne kadar kalmış oluyo yani ibolar okullardan çok önce dönerken o okulların açılmasıyla dönmüş oluyo bu durumda marmariste iboyu unutmaya ibosuz hayata alışmaya çalışmıştır eminim hani gözden ırak olan gönüldende ırak olur hesabı ama tabiki başaramamıştır ve geri döndü bu durumda ibodan vazgeçemeyeceğini anlayıp sibele savaş açabilir çünkü okula dönmücem diyodu kesin kararlıydı okula dönüyo bu durumda ibo konusundada kararını değiştirebilir güvenmiyorum ben bu kıza rahat durucağınıda sanmıyorum hele bi gitsin sibelsiz zafer lisesini sibelden uzak iboyu görsün marmaristeki gibi sibelin yoklugundan istifade etmeye çalışmazsa bende bişi bilmiyorum üniversitedeki sorunda devreye giricekse aşkı çok önceden ortaya çıkmalı öyle bi anda giremez sorunun içine çünkü ee buda zehranın kendisiyle olan savaşda yenildigini ibo için yeni bi savaşa giricegini gösterir...