Arka Sıradakiler Dizisi Resmi Web Forumu
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

zehranın dikbaşlılığı

2 posters
YazarMesaj
ayşenur
Moderatör
Moderatör
ayşenur

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 9

zehranın dikbaşlılığı Empty
MesajKonu: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePaz 27 Eyl. 2009, 20:43

bu kızın başına birgün bi bela gelir ama bilmiyorum ne gelir çünkü yengesinin gitme demesine rağmen ewden dışarı çıkmış.
https://arkasiradakiler.forummotion.com
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 29

MesajKonu: Geri: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePaz 27 Eyl. 2009, 20:48

Ya bu kıza bi şans versemmi napsam acaba Gıcık mıcık ama beni yanıltmıyoya daha ne isterimm..Kızın bi yengesine bulaşmadığı kalmıştı ooda oldu sonunda siz daha değişicek diyin bakalım rüyanızda görürsünüz değiştigini yada sezonun sonlarında anca görürsünüz ya bana kalırsa bu zehra direk ibo için savaşmada başlıcak çünkü geçen bölüm yoktu bu bölümdede ortaya çıktı ve bu bölümde okullar açıldı bu durumda zehra yazın sonunu bekleyipde gelmiş oluyo yani kalmayı hesapladıgı güne kadar iboların işten ayrılmasa kalıcakları güne kadar kalmış oluyo yani ibolar okullardan çok önce dönerken o okulların açılmasıyla dönmüş oluyo bu durumda marmariste iboyu unutmaya ibosuz hayata alışmaya çalışmıştır eminim hani gözden ırak olan gönüldende ırak olur hesabı ama tabiki başaramamıştır ve geri döndü bu durumda ibodan vazgeçemeyeceğini anlayıp sibele savaş açabilir çünkü okula dönmücem diyodu kesin kararlıydı okula dönüyo bu durumda ibo konusundada kararını değiştirebilir güvenmiyorum ben bu kıza rahat durucağınıda sanmıyorum hele bi gitsin sibelsiz zafer lisesini sibelden uzak iboyu görsün marmaristeki gibi sibelin yoklugundan istifade etmeye çalışmazsa bende bişi bilmiyorum üniversitedeki sorunda devreye giricekse aşkı çok önceden ortaya çıkmalı öyle bi anda giremez sorunun içine çünkü ee buda zehranın kendisiyle olan savaşda yenildigini ibo için yeni bi savaşa giricegini gösterir...
ayşenur
Moderatör
Moderatör
ayşenur

MesajKonu: Geri: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePaz 27 Eyl. 2009, 20:51

bu zehra zaten rahat durmaz bende zaten değişeceğine inanmıyorum zaten önemli olan sibel ile iboya bulaşmamaları yani sibelle ibo ya bulaşmasında ne yaparsa yapsın artık
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePaz 27 Eyl. 2009, 20:52

aman kemal hocanın gitmesini fırsat bildi
ayşenur
Moderatör
Moderatör
ayşenur

MesajKonu: Geri: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePaz 27 Eyl. 2009, 21:01

ewet yengesine herşeyi yaptırabiliceğini sandı ama yanıldı.
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePaz 27 Eyl. 2009, 21:48

evet ya onuda kırmaya başladı ama yengesi çok güveniodu hayal kırıklığına uğradıı
ayşenur
Moderatör
Moderatör
ayşenur

MesajKonu: Geri: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePtsi 28 Eyl. 2009, 08:57

oh oldu aslında onada çok güveniyodu zehraya
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: zehranın dikbaşlılığı   zehranın dikbaşlılığı Icon_minitimePtsi 28 Eyl. 2009, 10:45

evet ama şimdi anladıı sorumluluğunu almak için aptal olmak lazım o kızın gece bar dik başlılık dııı

zehranın dikbaşlılığı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» zehranın yağcılığı
» zehranın karekökü
» zehranın kuzen sevgisi....
» Zehranın İboya Bakışları
» burak zehranın kaşısında