--------------------------------------------------------------------------------
30 Ocak 2009 00:28
Zehra: rolüyle alakası yok çok iyi birisi resme imza atarken çok düşündü ne yazıyım diye sibelin ne yazdıgından kopya çekmek istedi sibel ne yazdıgını göstermedi çok komiktiler çok güzel birisi eda:çocuk gibi heyecanlı sibel:sevecen birisi çok konuşkan rıza:efendi biri fazla konuşmuyor ibo:tv deki gibi dürüst buradan tekrar geçmis olsun dileklerimi gönderiyorum ayagını kırmış dizdar:biraz havalı memo:iyi birisi agır abilerden aslım:çok şirin birisi hulisi müdür:tatlı biri dizdarla diyalogları güldürdü bizleri pamuk:içine kapanık birisi pek fazla konuşmuyor tv deki gibi özge:dizide o sert kızla yakından uzaktan ilgisi yok eglenceli birisi herkese sevgisini gösteriyor bebek gibi çok tatlı saffet:cana yakın birisi memoyla tv arkasındada iyi arkadaşlar sempatik birisi kemal hoca:aynı dizideki gibi her yönüyle farklılık yok süper birisi barış:mavi sakalla yine alakası yok çok ilgilendi bizlerle konuştu k,güldük gerçek bir arkadaş çok iyi birisi gamze:içten,sakin birisi sibelle iyi anlaşıyolar dizideki gibi sanemle yanyanalar sıcak kanlı sevgi dolu oktay:dizide abi rolünde,olgun biri, fazla konumaz gibi rolü var ama orada setin en çok konuşanı çok esprili birisi bizden çok o bizlerle fotoğraf çektirmek istedi fotoğraf çekilirken bile kendimi zor tuttum tam çekicek arkadaş bir şey söylüyor gülmekten yere yatasın geliyor iyi birisi eglenceli sanem:sanemi en sona sakladım çok çok çok iyi birisi gözlerinin içi parlıyordu gözleri sanki gülüyordu çekici birisiydi hep gülüyordu bana çok iyi davrandı ekrandaki gibi güzeldi ama onu yakından görünce anladımki ekran yanıltıyor gerçekten ne derseniz deyin en güzeli sanem ne kadar cicisin sanem bir dizi incisin sana canım diyemem canımın içisin sanem gerçegi söylemek gerekirse saneme aşık oldum çok güzel ve çok iyisin sanem
yha keşke bizde tanışabilseydik
alıntı