Arka Sıradakiler Dizisi Resmi Web Forumu
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sinemin Yeni Reportaji ..

2 posters
YazarMesaj
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 29

Sinemin Yeni Reportaji .. Empty
MesajKonu: Sinemin Yeni Reportaji ..   Sinemin Yeni Reportaji .. Icon_minitimeC.tesi 10 Ekim 2009, 19:30

Arka Sıradakiler dizisinin Gamze’si Sinem Öztürk ‘Çekim için okula gittiğimizde öğrencilerin gerçekten dizideki karakterler gibi olduğunu görüyoruz. Yanlarından geçerken bile korkuyoruz’ diyor

Pazar günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Arka Sıradakiler yoksul bir mahallede büyüyen bir grup lise öğrencisinin hayatını anlatıyor. Dizi gelecekten umudunu kesmiş, çevreleri tarafından serseri olarak adlandırılan bu genç insanlara imkan tanınırsa nelerin değişebileceğini gözler önüne seriyor. Büyük beğeni toplayan Arka Sıradakiler’in başrol oyuncularından biri de Sinem Öztürk. Gamze karakteriyle gönüllere taht kuran Öztürk, henüz 24 yaşında ama geniş bir hayran kitlesine sahip.

Duvar adlı bir gençlik dizisiyle oyunculuğa ilk adımını atan Öztürk aslında kamera arkası için eğitim almış. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi’nde yönetmenlik okuyan genç oyuncu kamera önündeki başarısına rağmen yönetmenlik hayalinden vazgeçmemiş. Bugünlerde bir canlı bombanın hikayesini yazan Öztürk bu projesini önümüzdeki yıl hayata geçirmeyi planlıyor.

BERABER OYNAMAK İSTEMİŞTİK

Genç oyuncu Arka Sıradakiler’e nasıl dahil olduğunu ise şöyle anlatıyor: ‘Duvar dizisinde, Arka Sıradakiler’de Oktay karakterini canlandıran Bülent Çetinaslan ile oynadım. Dizi bitince Bülent ile çok üzülmüş ve ‘Keşke bir yapım daha olsa da oynasak’ diye düşünmüştük. O kadar içten istemişiz ki Arka Sıradakiler’de yine bir araya geldik. Bizi eski yapım sorumlumuz önermiş. Dolayısıyla diziye dahil olmam rastlantı sonucu oldu.’

( kücük zeros dipnotu: oy oy oy oy yerim ben sizi )

HEDEFİ YÖNETMENLİK

Arka Sıradakiler’de anlatılan hikayenin aslında her gencin başına gelebileceğini söyleyen Öztürk ‘Çekim için okula gittiğimizde öğrencilerin gerçekten dizideki karakterler gibi olduğunu görüyoruz. Yanlarından geçerken korkuyoruz. Bu durum benim ortaokul zamanlarımda da vardı. Çeteler, bıçak taşıyanlar, devamlı kavga edenler vardı. Hatta ben de çok korkardım. O yüzden dizide olan şeyler gerçek yaşamda da oluyor ve ben dizinin başarısını da aslında buna bağlıyorum’ diyor.

Lise yıllarında başlayan oyunculuk hayalini, önce arkadaşlarıyla birlikte çektikleri 27 kısa filmle, ardından da televizyon dizileriyle gerçeğe çeviren Öztürk şimdilerde çok iddialı olduğu bir canlı bomba hikayesini yazıyor. ‘Filmimde bence Türkiye’nin günümüzdeki en büyük sorunu terörü anlatacağım’ diyen Öztürk şöyle devam ediyor: ‘Terörle mücadeleyle ilgili bir kitaptan çok etkilenmiştim. Kitabı yazan polise de ulaştım. Şimdi projemde onunla beraber yürümek istiyorum çünkü hiçbir nokta açık kalmamalı. Önümüzdeki yıl filmi çekip yurtdışına da göndereceğim. Hem Türkiye’de hem yurtdışında çok ses getireceğine inanıyorum ve çok iddialıyım. Zaten hedefim de iyi bir yönetmen olmak.’

Aşkının peşinden gitti
SİNEM Öztürk’e, ‘Gerçek hayatında dizideki gibi aşkı ve annesi arasında kalsa ne yapardı?’ diye sorduğumuzda bizi şöyle yanıtlıyor: ‘Hiç uğraşmaz evi terk eder, aşkımın peşinden giderdim. Kendi hayatımla ilgili kararlara kimseyi karıştırmam. Benim mutluluğum kimsenin mutluluğuna mani olmayacaksa kendi başıma karar veririm.’

Şimdilerde yapımcılık işiyle uğraşan eski şovmen Serkan Balbal ile geçtiğimiz ağustos ayında evlenen genç oyuncu çok mutlu olduğunu söyleyor. Öztürk’ün tek şikayeti ise işlerinin yoğunluğundan eşiyle birbirlerine yeterince vakit ayırmamak. Evlenmeden önce ‘Oyunculuk yapacaksın, evlenirsen yolun tıkanır’ diye tepkiler aldığını da belirten Öztürk, aşkının peşinden gitmeyi tercih ettiğini söylüyor.
CANNSU
Süper Moderatör
Süper Moderatör
CANNSU

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 6

MesajKonu: Geri: Sinemin Yeni Reportaji ..   Sinemin Yeni Reportaji .. Icon_minitimeCuma 16 Ekim 2009, 00:18

sagol canim
http://www.doktorfm.de
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 29

MesajKonu: Geri: Sinemin Yeni Reportaji ..   Sinemin Yeni Reportaji .. Icon_minitimeC.tesi 17 Ekim 2009, 12:35

rica ederim cnm

Sinemin Yeni Reportaji ..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» harika yeni avatarlar 81 bölüm YENİ
» Sinemin Gamze Rolünü Oynarkenki Güçlü Yönleri
» Yeni Resimler
» değişikkk yeni
» yeni yeniiiii