| 84.Bölüm Replikleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
iboo Süper Moderatör
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 8489 Points : 11022 Reputation : 7 Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: 84.Bölüm Replikleri Paz 27 Eyl. 2009, 22:33 | |
| kerem: artık hesaplaşma vakti geldi. oktay: gamzeye zarar verirsen seni öldürüm anladın mı öldürürüm öldürürüm saffet: aklımda başkası var anlamıyor musun? yasemin: gamze demi o derman: ben kötü bir adamım zafer: artık arkasına sığınacağınız bi kemal hocanız yok ayağınızı denk alın yeni edebiyat hocası: çık dışarı.. | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 8489 Points : 11022 Reputation : 7 Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Ptsi 28 Eyl. 2009, 18:56 | |
| sanem:yapamıcammmm yapamıcammm gamze:sanemm | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Ptsi 28 Eyl. 2009, 18:56 | |
| ibo:al aşkım sibel:sağol Canım ibo:sen geç içeri uyu istersen sibel:yok başında beklicem ibo:tamam bende beklicem ibo sandalyeyi alır sibelin yanına gelir ibo:yapıştır sandalyeyi yapıştır yapışsınlar sibel: ibo:kahve içinmiydi sibel:ewet _________________ | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Salı 29 Eyl. 2009, 13:07 | |
| Gamze: pardon burası benim yerim Pınar: öyle mi üstünde ismin mi yazıyor boş bulduğun yere git otur işte Gamze: arkadaşım Pınar: ben senin arkadaşın falan değilim Sanem: kızım Gamze:sanem 1 dk bak tadsızlık çıkartmaya gerek yok geçip başka yere oturabilirsin ben bu sınıfta senin gibi yeni değilim ve hep bu sırada oturdum şimdi yine aynı yerde oturmak istiyorum Pınar: sen birazdaha fazla konuşursan kendi oturacak başka biyer bulamıyacaksın Gamze: ne diyorsun sen be Pınar: sen nediyorsun Sanem: kendine gel be Zehra: arkadaşım baksana benim yanım boş gel buraya otur Gamze: geç geç Sanem: yürü yürü Gamze: layığını buldun hadi çok yakıştınız birbirinize layığını buldun | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Salı 29 Eyl. 2009, 13:08 | |
| ibo:üniversitede zibidiler vardır kıskanıyorum kıskanıyorum yasemin : seninde gamze'nin de allah belasını versin | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Perş. 01 Ekim 2009, 06:22 | |
| gamze:çok yakıstınız birbirinizee layıqını buldun | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Perş. 01 Ekim 2009, 06:23 | |
| GAMZE=onu okula yazdırabilseydik ne güzel olurdu OKTAY=yazılıcak okula kaydettiricez mercanı merak etme GAMZE=nasıl?kimliksiz okula kaydını yapmıyorlarki oktay İBO=kimliksiz hiçbişey yapmıyorlar SİBEL=nasıl bilmiyorum ama bi akrabasına ulaşsak mercanın kimliğini o bize gönderse olmaz mı? GAMZE=ya da biz gideriz mercanın köyüne mercanın evini bulup kimliğini alırız hem bi kaç parça eşyasını da alırız OKTAY=bu tehlikelere girmeye gerek yok mercan için bize kimlik ayarlıyabilicek birilerini tanıyorum GAMZE=neee sahte kimlik mi hayatta olmaz düşün me bile bunu ya böyle bi işe bulaşmıyacaksın bu çok riskli bi iş oktay ya yasadışı bi iş bu ya suç OKTAY=bak gamze mercanı okula kaydettiremedik hastaneye de götüremiyoruz yarın başka bi sorun olsa yine kimliksiz olduğu için çözemicez durum ortada bu kimlik meselesini çözmek zorundayız İBO=bu işler çok tuzluya patlar abi para işini nasıl çözücez OKTAY=herkezden topluyacaz marmariste iyi kötü bişeyler kazandık yeterli miktarı çıkartabiliriz GAMZE=ya asıl mesele bu mu yani burda benden başka bunun yanlış olduğunu düşünmüyomu SİBEL=ya sahte kimlik çıkartmak yanlış bunda haklısın gamze ama oktayda başka seçeneğimiz olmadığı konusunda haklı galiba kimliği olmadan onu okula kaydetmiyolar OKTAY=o adamlar mercandan babasını aldılar geleceğinide almalarına seyirci kalamayız GAMZE=off inanmıyorum ya İBO=yanlış bişeyi doğru bişey için yapıcaz gamze böyle düşün GAMZE=bu sorunu çözmeye çalışırken daha büyük sorunlar yaşıcaz sen de böyle düşün ya oktay nasıl böle bişeye evet diyo anlamıyorum OKTAY(bağırarak)=yaaa gamze yeter artık mercan için risk alıcak cessaretin yoksa bu işe karışma GAMZE=bi dakka ya nee ne demek bu ya oktayy beni bekle oktayy GAMZE=oktayy mercan için bişeyler yapmayı bende istiyorum onu o adamlardan kurtardık okula gitmesinide sağlıyacağız bi şekilde ama bunu yaparken kendini dolayısıyla da bizi tehlikeye atmanı istemiyorum OKTAY=ya sence biz mercanı kurtarmış mı oluyoruz böyle nasıl yaşıyacak okula gidemez hasta oldummu hastaneye gidemez bi işe giremez buna yaşamak denir mi sence onu kurtarmış sayılırmıyız GAMZE=oktay inat etme lütfen biraz zaman geçsin bekliyelim sular durulsun evine gidip ararız kimliğini OKTAY=yaa nasıl gider alırız gamze pazardan limon almak kadar kolaymı sanıyosun sen GAMZE=ya bi yol buluruz jandarmadan isteriz kimliğini jandarmadan korkmamıza gerek yokki biz suçlu değiliz OKTAY=nerden biliyosun suçlu olmadığımızı ne biz jandarmaya gidebiliriz ne de mercan hem hani tehlikeye atılmamızı istemiyodun sen GAMZE=offf gittikçe daha çok batıyoruz dayanamıyorum artık ya kabuslarla uyanmaktan bıktım barışın bize yaşattıklarından sonra tek istediğim biraz huzurdu onuda bizden uzak tutmak için elinden geleni yapıyosun OKTAY=demek huzur istiyosun hııpeki mercan tehlikede oldukça huzur bulabilirmisin bulamassın dimi yani huzurlu olmamız için tehlikenin yok olması gerek tehlikenin yok olması içinde mercanın yok olması gerek GAMZE=mercanın yok olması mı? OKTAY=evet bak yeni bi isimle yeni bi kimlik çıkarıcaz ve mercan diye bilinen kaçak kızı yok edicez mercan yepyeni bi isim yepyeni bi kimlikle yepyeni bi kişi olarak hayata yeniden başlıyacak hiçkimsenin öldürmek için kovalamadığı bi kişi olarak tehlike ancak ozaman geçer biz ancak ozaman huzur bulabiliriz GAMZE=yaa yasa dışı bi kimliğin mercana ve bize huzur getireceğinden nasıl bu kadar eminsin anlayamıyorum seni oktay OKTAY=asıl ben seni anlayamıyorum gamze sen değilmiydin üniversiteye gitmek meslek sabi olmanın tek yolu diyen mercanın geleceği için bunu yapmak zorundayız o okumak istiyo senin gibi sibel gibi diğerleri gibi
der ve tam giderken
OKTAY=haa gamze sibele söyle yarın mercanın iyi olduğu bir ara fotoğraf çektirmeye gitsinler GAMZE=hayır bu hayat ikimizin hayatı oktay bunu yapmanı istemiyorum eğer mercan yada bi başkası için yasa dışı bi iş yapmaya kalkarsan engellemek için ne gerekirse yapıcam OKTAY=beni tehditmi ediyosun GAMZE=bence kendini kurban etmeyecek bi yol bul OKTAY=öyle bi yol yok biliyosan sen söyle GAMZE=benim tek bildiğim şu ki yasa dışı bi kimlikle huzur değil ancak bela bulabiliriz bi başka yol bulmalısın oktay OKTAY=bi başka yol yok gamze üzgünüm GAMZE=son kararın bu ha OKTAY=evet
der ve gider | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Perş. 01 Ekim 2009, 06:23 | |
| İbo:Yemin ederim sensiz çekilmiyor çekilmiyor duvarlar üstüme üstüme geliyor bak çekiliyor mu çekilmiyor Sibel:Tayfa duymasın İbo:Duyarlarsa duysunlar onların yeri başka senin yerin başka sen çocuklarımmın anası olcaksın kimse dolduramıyor senin boşluğunu senin okulunda başlıyacak yakında daha az görüşürüz artık Sibel:Trip yapma İbo:Ya ama aşkım Sibel:Öyle olmuyacak birbirimizi görmek için her fırsatı kullanıcaz aşkım Zafer:Hadi oğlum içeri hadi oğlum İbo:Nasıl her fırsat nasıl her fırsat aha burda kaldı değerlendiremiyorum ben hiçbişey Sibel:Sık dişini biraz 1 yıl sonra sende üniversitelisin hadi geç kalma derse İbo:Tamam üfff (İbo gider geri gelir) Sibel:Aaa noldu İbo:Zafer oynanmamış dakikaları gösterdi uzatmalarda sen takıl ibo dedi tenefüste Sibel:İbo hadi zil çaldı İbo:İyi ama aşkım ne biliyim birazcık daha kalabilir miyim Sibel: Tamam hadi görüşürüz | |
|
| |
quLsan^^ Forum Muhtarı
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 443 Points : 509 Reputation : 10 Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Perş. 01 Ekim 2009, 15:27 | |
| | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Perş. 01 Ekim 2009, 21:28 | |
| | |
|
| |
ayşenur Moderatör
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 9706 Points : 10709 Reputation : 8 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 31 Nerden : AMASYA
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri C.tesi 03 Ekim 2009, 16:56 | |
| | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Paz 04 Ekim 2009, 10:59 | |
| | |
|
| |
iboo Süper Moderatör
| Konu: Geri: 84.Bölüm Replikleri Paz 04 Ekim 2009, 11:00 | |
| oktay: askım nerdsin? gamze:ekmek almaya cıktım ama hiç bi yerde bulamadım eve qeri dönorum. oktay: gamze nasıl bana haber vermeden dısarı cıkarsın lütfen cabuk eve git | |
|
| |
| 84.Bölüm Replikleri | |
|