Ya bu normal bi kıskançlık değil iboylada alakası yok çünkü zehra sibelle kavga ettiginden beri aynı sibel agzını açtıgında güldügünde yürüdügünde ya ne biliyim sibel nefes alıp verse bile zehra çatlıyo kıskançlığından niye bu kıskançlık anlamadım ben yaa elinde olsa kıskançlıkdan parçalıcak sibeli şimdi tekrarı izlerkende gördüm kemal hoca orduya giderken sibel bişiler söylicek oldu zehra kendini hemen ordan uzaklaştırmak istedi dayanamıyo yaa sibelde ne var kıskanılcak anlamıyorum kirli geçmişimi bi türlü yoluna girmeyen hayatımı tam mutlu olucakken içine girdigi mutsuzluklarımı nedir zehrada sibeli kıskanmaya iten sebep ibo demek isterdim en mantıklı açıklamada bu olurdu ama degil yaa oda degil zehra iboya aşık olmadan öncede çekemiyodu sibeli yaa kemal hoca 62.bölümden sonra zehraya sibele bi geçmiş olsun demelisin dedi diye KISA BAK GENE GÜNDEM MADDESİ OLDU diye deli oldu sibel sınıfa geldi kemal hoca bişiler demek istedi diye ortalıgı birbirine kattı nedir bu yaa bana biri bunun adını koysun sibelle zehra kavga ettiginden beri buna bi isim arıyorum ama bulamıyorum NEDİR YANİ BU NEDİR.....