Arka Sıradakiler Dizisi Resmi Web Forumu
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Barış'ın Veda Sözleri...

3 posters
YazarMesaj
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 29

Barış'ın Veda Sözleri... Empty
MesajKonu: Barış'ın Veda Sözleri...   Barış'ın Veda Sözleri... Icon_minitimeSalı 15 Eyl. 2009, 15:22

Baskıya basınç düdüklü tencereyi patlattı.
OLayın öz ve özeti bu sevgili insan
kardeşlerim..
Biriniz annemin canının çok yanmadığını ve acının ardından son
suz bir huzura kavuştuğumu söliyebilse keşke..
Bi de bnm kanlı biten hikayeme rağmen kötü bir insan olmadığımı bunu bir kaza sayabilmenizi isterdim.
Beynimde uğradığım maduru olduğum bi kaza ama bu bi kan gölü.
Benim şu an olduğum kadar sakin olamaz ve geriye dönüp muhasebe yaparak olaya soğuk kanla bakmanız mantıklı sonuçlar çıkarmanız hiç kolay değil tabi, bunu kızgınlıkla yapmadığımın bilinmesini ve nedenlerinin sorulmamasını ne kadar isterdim...
Nedeni falan yok sadece oldu işte. Depreme neden diye soruyomusunuz? Sadece oldu işte.Evet yanlızca oldu böyle oldu. Başka türlü olması mümkün
olmadığı için böyle oldu. Buna kızmanın, bunu iza etmeye çalışmanın ya da bundan pişman olmanın bi anlamı yok. Hayat önem anlam yüklediğiniz pek çok değeri kayıtsızca bertaraf edip anlamsızca akışına devam ediyo. Şu an öyle hissetmeseniz bile inanın ki siz bertaraf edilenleri çok çobuk unutacaksınız sevgili insan kardeşlerim..
Bak bu kalabalığın içinde uğultuyu dinliyerek yürüyemicem mesela. Arkadaşlarımla selamlaşamıycam onlarla dün gece televizyonda izledikleri önemsiz bi şey için tartışamıcam. Bir süre sonra beni akıllarından kovmak istiyecekleri hatırlamaktan korkucakları biri olucam. Hızla silicekler beni belleklerinden. Ablamın herşeyi bir çırpıda anlatmasını özliyicem. Sonra sık sık bak vaktini almıyorum dimi?? diye sormasını..
Bir süre sonra aslında onu dinlemediğimi bilmiyicek. Eğer vaktim
olsaydı ondan bunun için özür dilerdim. Annem, onun kokusunu özlicem en çok Küçük bi çocukken hasta olduğum zamanlar beni iyleştiren tek şeydi onun kokusu bana huzur veren bakışını özliyicem insan hiç bişey demedende seni seviyorum diyebilirmi? Annem derdi, hemde çok güzel söylerdi. Sokaklarda özgürce yanlız dolaşamıycam artık. İnsanların telaşlı koşturmacalarını bir köşeye çekilip izliyemiycem. Onlardan hikaye çıkaramıycam. Bu roman böyle bitmemeliydi. Keşke silip yeniden yazabilseydim.Daha mutlu biterdi...
CANNSU
Süper Moderatör
Süper Moderatör
CANNSU

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 6

MesajKonu: Geri: Barış'ın Veda Sözleri...   Barış'ın Veda Sözleri... Icon_minitimeSalı 15 Eyl. 2009, 23:36

bunlar cok acikli sözlerdi yani barisi da anlamaya calisdim ama cok hatta yapmisdi paylasim icin tsk ler canim
http://www.doktorfm.de
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: Barış'ın Veda Sözleri...   Barış'ın Veda Sözleri... Icon_minitimeSalı 15 Eyl. 2009, 23:37

rica ederim canım evet ya
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 40

MesajKonu: Geri: Barış'ın Veda Sözleri...   Barış'ın Veda Sözleri... Icon_minitimeÇarş. 16 Eyl. 2009, 08:57

saol evet acılıydı ablası nasıl ağladı yasıkk
https://arkasiradakiler.forummotion.com
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

MesajKonu: Geri: Barış'ın Veda Sözleri...   Barış'ın Veda Sözleri... Icon_minitimeÇarş. 16 Eyl. 2009, 20:59

evet ya ağlamak

Barış'ın Veda Sözleri...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Veda duygusal...
» Veda üzücü
» barışın cenazesi
» Barisin Ablasi
» barışın annesi