Arka Sıradakiler Dizisi Resmi Web Forumu
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

koş koş trendy resimleri geldi

4 posters
YazarMesaj
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 40

koş koş trendy resimleri geldi Empty
MesajKonu: koş koş trendy resimleri geldi   koş koş trendy resimleri geldi Icon_minitimePerş. 10 Eyl. 2009, 10:48

“Hala Sevgilim Olmadı”

“Arka Sıradakiler’in Eda’sı” Merve Erdoğan 4 yaşından beri oyunculuk yapıyor. En büyük hayalinin Türkiye’yi yurtdışında temsil etmek olduğunu söyleyen Merve’nin aşk hayatında ise şimdiye kadar hiç kimse olmamış.

Oyuculuğa küçük yaşlarda başladın değil mi?

Evet, 4 yasında basladım bu biraz annemin desteğiyle oldu annem hep bir kızı olsun istemiş ve bana hamileyken oyuncu olacağımı hissetmiş biz yolda yürürken bana ilk teklif gelmiş ve bir ajans sahibi anneme kartını vermiş ben ilk “Kralın Hayatı” dizisinde oynadım Tanju Çolak’ın hayatını anlatan bir diziydi. Daha sonra “Küçük İbo” ve “Örümcek” dizisinde oynadım. Bir gün gazetede benim fotoğrafım çıktı ve o zaman “Bücür Cadı” için oyuncu arıyorlarmış. Fotoğrafımı görüp benim o rolü oynayabileceğimi düşünmüşler ve o dizide başrol oynadım. Çok uzun sürdü. Zamanın tek sihirli dizisi olduğu için çok tutmuştu. O bitince ortaokul dönemim basladı ve benim artık eğitimime önem vermem gerekti. Böyle olunca kısa bir süre hiçbir dizide oynamadım. Kısacası küçüklükten beri bu piyasa içindeyim ve benim yasıtlarım oyuncaklarla oynarken ben oyuncularla oynuyordum.

Oyunculuk adına eğitim aldın mı?

Oyuncu olmayı çok istediğim için güzel sanatlar lisesinde okumak istedim. Müjdat gezen sanat merkezinde eğitim aldım. Tiyatronun içine her şey giriyor diye musiki cemiyetinden de eğitim aldım. O da annemin beni yönlendirmesiyle oldu. Orada koro ve piyano eğitimi almaya basladım. Daha sonra sahne estetiğin çok önemli olduğunu düşündüm ve yonca evcimikin dans okulundan dans eğitimi aldım. Liseyi de moda mimar Sinan güzel sanatlar lisesinde okudum. Oranın eğitim kadrosu mükemmeldi. İyi ki orda okumusum. Çünkü orada çok güzel eğitim aldım.

Dizi ile okulu aynı anda götürmek zor olmadı mı?

Dizi çok zamanımı alıyordu ama eğitim aldığım yerde bana bu konuda çok yardımcı oldular. Biz okulumuzda da oyunlar oynuyorduk ama ben bazen provalara gidemiyordum. Onlar hiçbir zaman beni sıkmadılar ve çok anlayışlı davrandılar.

Diziye girişin nasıl oldu?

Ben okulda eğitim alırken, Müjdat Gezendeki hocamla buluştuk ve ben ona “artık sahneye çıkmak istiyorum” dedim. O da bana Sadri alışık kültür merkezini tavsiye etti. Oraya girdim ve çok iyi bir eğitim aldım. Profesyonel oyuncularla sahneye çıkma imkânım oldu. Sadri alışık oyuncusu olduğum için oranın sitesinde fotoğraflarımız vardı ve “Arka Sıradakiler” için oyuncu ararken siteye bakmışlar. Bana teklif geldi bende kabul ettim.

Her şey ardı ardına gelmiş…

Evet, hayatımda her şey çok güzel gitti. Umarım üniversite dönemimde de bu şekilde olur. Amacım Türkiye’de bir şeyler yaptıktan sonra yurtdışında kendimi kanıtlamak ve ülkemi tanıtmak. Bu insanlar için çok uç hayalmiş gibi geliyor ama hayal etmek yapmanın yarısıdır.

Şu an kaç yasındasın?

18 yasındayım.

18 yasındasın ve kendini şimdiden en iyi şekilde yetiştiriyorsun. İyi bir projelerde yer aldın ve tanınıyorsun. Bu sana neler hissettiriyor?

Bu gurur verici bir şey. Bu kadar donanımlı olmanız bir yere girdiğinizde size çok büyük bir güven veriyor. İnsanların beni tanıması beni çok mutlu ediyor. Onları gelip benimle fotoğraf çektirmesi benim işimi güzel yaptığım anlamına gelir.

Dizideki Eda karakteriyle benzer yanlarınız var mı?

Eda çok güçlü bir kız. Onun yasadıklarını yasamak çok kötü. Küçücük bir odada aylarca kalıyor ve çıkınca düşmanı mavi sakal’a aşık oluyor. Gerçekten zor bir durum. Ben edanın güçlü yapısını kendime hissettiriyorum. Hatta ondan daha güçlü ve cesur olduğumu düşünüyorum.

Eda depresyona girdi ve zor anlar yasadı. O rolü oynarken zorlandığın oldu mu?

Olmadı. Çünkü benim en çok istediğim şey böyle bir rol oynamaktı. Ben bir dönem filminde, bir de korku filminde bir caniyi oynamak çok istiyordum. Çünkü benim yüzümün çok masum ve bebeksi olduğunu söylüyorlar. Masum kız rollerini bana çok yakıstırıyorlar. Bir deli veya şizofreni oynamayı istiyordum. Senaryo elime geldiği zaman şaşırdım Hamdi Alkan’a sarıldım ve inanılmaz mutlu oldum. O rolü oynarken de çok büyük zevk aldım ve o sezon o odada kalmak istedim ama olmadı tabii.

YENİ SEZONDA NELER OLACAK PEKİ?

YENİ SEZONDA BİZİ İZLEYENLER ÇOK ŞAŞIRACAKLAR. HİKÂYEDE NELER OLACAĞINI MERAK EDECEKLER. TABİ BUNLAR SÜRPRİZ OLSUN. AMA MUHTEŞEM ŞEYLER OLACAK

Peki, okul ve set dışında neler yapıyorsun?

Üniversite dönemi olduğu için her gün sınavdayım. Şimdi Sadri alışık tiyatrosunda provalarımız başlıyor. Onun dışında arkadaşlarımla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Bol kitap okuyorum, arastırma yapıyorum. Çünkü gündemden haberdar olmak gerekiyor.

Bir sevgilin var mı?

Hayır yok. koş koş trendy resimleri geldi 145141 şimdiye kadar bir erkek arkadasım olmadı. Çünkü erkek arkadasa ayıracak vakit yok. Bir ilişki yaşıyorsanız ona da vakit ayırmanız gerekiyor. Bizim işimin saati belli değil. Bunu kaldıracak birinin olması gerekiyor. İleride neler olur bilmiyorum ama şu an öyle bir düşüncem yok.

Peki, senin beyaz atlı prensin nasıl olmalı?

(Yadiqar olmalı koş koş trendy resimleri geldi 261428) benim istediğim şey, karsımdakinin olgun olması. Hayata bakıs açısı dar olmamalı ve dünyaya at gözlüğü ile bakmamalı. İşime karısan biriyle hiç yapamam. Çünkü ben buraya kadar işimle gelmişim ve benim önceliğim iş. Aynı zamanda iyi kalpli ve merhametli olmalı.

Eklemek istediğin bir şey var mı?

Yaşıtlarıma ve diğer gençlere şunu söyleyebilirim; anı düşünüp yaşamak çok zevklidir ama aynı zamanda risklidir de. Hayatlarına yön vereceklerse, oturup düşünmeliler. Hangi meslek para kazandırır diye değil, hangi meslek beni mutlu eder diye düşünsünler.

-------------------------------------------------------------------------------

“Aşkın fotoğrafı”

Selen Seyven ve Temmuz Karikutal aşkı aylar önce ortaya çıkmıştı. Ama iki tarafta bu durumu yalanlamıştı. Fakat çıkan fotoğraf öyle demiyor! “Arka Sıradakiler”in sevilen oyuncusu Karikutal’ın yılbaşı gecesi yaptığı trafik kazasından sonra boynundan aşağısı tamamen felç oldu. Selen Seyven yoğun bakım süreciden sonra Temmuz Karikutalı bir an olsun yalnız bırakmamış. Temmuz’un yatağının karşısındaki duvarda ise şu mesaj varmış;

“Seni ne kadar çok ve ne kadar masum sevdiğimi biliyorsun. Bizi hiçbir kuvvet ayırmasın demiştik hatırlıyorsun değil mi? İşte bu felaket bile bizi ayıramadı, görüyorsun değil mi?

Doktorlar bile, yoğun bakım bile engel olamadı seni görmeme. Seni çok seven Selen” Bu arada Temmuz, yeni sezonun 6. veya 7. bölümüne doğru diziye geri dönüş yapacakmış

[size=18]ARKADASLAR HEPSİNİ BEN YAZDIM koş koş trendy resimleri geldi 261428 ALINTI FALAN DEİL YANİ RESİMLERE GELİNCE ODA BÜYÜK İHTİMAL YARIN GELİR[/size]
koş koş trendy resimleri geldi 2356c
koş koş trendy resimleri geldi S3010063f
koş koş trendy resimleri geldi S3010067
https://arkasiradakiler.forummotion.com
ayşenur
Moderatör
Moderatör
ayşenur

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 9

MesajKonu: Geri: koş koş trendy resimleri geldi   koş koş trendy resimleri geldi Icon_minitimePerş. 10 Eyl. 2009, 12:13

saol cnm çok güzel bilgiler
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

MesajKonu: Geri: koş koş trendy resimleri geldi   koş koş trendy resimleri geldi Icon_minitimePerş. 10 Eyl. 2009, 12:15

rica ederim tatlım..
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 29

MesajKonu: Geri: koş koş trendy resimleri geldi   koş koş trendy resimleri geldi Icon_minitimePerş. 10 Eyl. 2009, 12:41

saol cnmmm
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

MesajKonu: Geri: koş koş trendy resimleri geldi   koş koş trendy resimleri geldi Icon_minitimePerş. 10 Eyl. 2009, 14:10

rica ederim

koş koş trendy resimleri geldi 337760
CANNSU
Süper Moderatör
Süper Moderatör
CANNSU

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 6

MesajKonu: Geri: koş koş trendy resimleri geldi   koş koş trendy resimleri geldi Icon_minitimePerş. 10 Eyl. 2009, 14:58

tsk lerrr paylasim icin
http://www.doktorfm.de
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

MesajKonu: Geri: koş koş trendy resimleri geldi   koş koş trendy resimleri geldi Icon_minitimeCuma 11 Eyl. 2009, 11:15

rica ederim

koş koş trendy resimleri geldi 337760

koş koş trendy resimleri geldi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Trendy-Temmuz'm Röportaj
» Temmuz Karikutal Trendy Dergisinde...
» trendy dergiisi bülenr+temmuz
» Trendy-Fırat Çöloğlu Favori
» Trendy Dergisi - 29.o6.2oo9 ~~Fırat Çöloglu~~