Arka Sıradakiler Dizisi Resmi Web Forumu
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Sitemizden yararlanmak için üye olunuz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

marmaris son haber

5 posters
YazarMesaj
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 40

marmaris son haber Empty
MesajKonu: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimeSalı 25 Ağus. 2009, 15:42

Başdan söyliyim ne kadar dogru bilmiyorum dfde okudum buraya aktarıyorum tamammı yani hemen heyecan olmasın kimsede...

1)arkadaşlar arka sıradakilerin çekimleri şuan marmarisin içmeler beldesinde... öğrendklerime göre aliyeyi aramak için buraya geliolarmış dün çekimdelerdi sibelle ibo elele oktay gamze özge sanem hız hızlı yürüolardı ben ne yzk ki gidemedim arkadaşlarım video fln çekmişler ordan gördüm bilginize

2)walla Canım 2 gün önceki çekmde ölelerdi ne bilim belki öle deneme çekmi fln olablr dün akşam tesadüf ggene denk geldm bu sefer oktay ibo gamze ve özge vardı gamze oktaya bu yaptğnz çok ayp fln die sitem etti ondan sonra başka yere geçtiler gene içmelerde gamze oktay özge fln yürüolardı gamzenin elnde bavul vardı bide bi yeni kız oyuncu gelmş tam km oldğunu çıkartamadım... aliye konusunda ewt sonradan düşününce bana da saçma geldi bence daha farklı bi şekilde bağlıcaklar başka size anlatacağım baya yoğun çalışıolar yorgundular fıratın gözleri fln kızarmştı artık o yürüme sahnesini baya bi çektiler dizi dşnda sibel ve zehra çok ii anlaşıolar brbrlernden hç ayrılmıolar bide şey dkktmi çekti oktayla gamze sanrm gerçek haytta da aşk yaşıolar

3)ewt Canım izledm walla dün.. çekmlere gelenler arasndakileri sayıyım özge oktay zehra sibel ibo selin gamze wardı oktayla gamze bana samimi geldi kamera arkasında otururlarken hepbrlkte brden ikisi kalktı başka bi yere gttiler oktay gamzeyi elnden tutup götrdü. ibo ne sibelle nede zehrayla samimydi o sadece otrdu kamera arkasını diorum ibo çok sempatik gece çkmydi işte ordaki resturantlran çalan şarkılara eşlik fln etti dans etti şuan gördklerm böle şu olur bu olur diyemiorum çnkü bende anlamadım bişi böle görüpte bi sonuca bağlamak zor bu arada zehranın eskisi buraktı sanrm kamera arkasında çalşıo kameraman olarak yanlş bilgi vermek istemiorum k.bkmyn eğer öle olursa sadece gördklermi söylüorum... zehra sibel çok tatlılar güler yüzlü zaten zehranın babannesi burda yaşıo zehra yabancı değil yani buralara dizide göründğünden daha güzel

4)ewt canım benmde aklıma o geldi zehra yani pelin önermştr burları..hmm arkadaşlar demek üzüldm şimdi çok yakışıolar ve tatlılar yaa brlkte olmalarını isterdm özge de çok tatlı bi insan orda yüzü gülenler arsında ibo zehra sibel özge vardı oktayla gamze pek havalarnda dğildi sanırım pek neşeleri yoktu ben dün daha ii anladım ve anlayışla karşıladım işleri cdden zor çkm sonuna doğru artık kmsede hal kalmamştı esneye esneye bi hal oldular 12.30 gibide gittiler zaten ibonun üstü açık küçük bi arabası var diğerleri münibsle gttiler el salladılar fln bzm burdan bi midyecide ünlü oldu onlada çekm yaptılar ayrırca görürsnz inş bzm burda devecmizde var deveyle oda geçti çkm esnasında..

Arkadaşlar gördüğünüz gibi alıntıdır...
umarım doğrudur...
yorumlarınız için tşk. ederm... a
https://arkasiradakiler.forummotion.com
ayşenur
Moderatör
Moderatör
ayşenur

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 9

marmaris son haber Empty
MesajKonu: Geri: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimeSalı 25 Ağus. 2009, 19:43

tşk. ederim büşra bu bilgiyi paylaştığın için
iboo
Süper Moderatör
Süper Moderatör
iboo

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 29

marmaris son haber Empty
MesajKonu: Geri: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimeÇarş. 26 Ağus. 2009, 12:38

tşkler
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

marmaris son haber Empty
MesajKonu: Geri: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimeÇarş. 26 Ağus. 2009, 14:50

rica ederim
quLsan^^
Forum Muhtarı
Forum Muhtarı
quLsan^^

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 6

marmaris son haber Empty
MesajKonu: Geri: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimeÇarş. 26 Ağus. 2009, 20:09

teşkLer
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

marmaris son haber Empty
MesajKonu: Geri: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimeSalı 01 Eyl. 2009, 14:36

rica ederim
CANNSU
Süper Moderatör
Süper Moderatör
CANNSU

Bugünkü Ruh Haliniz ? : 6

marmaris son haber Empty
MesajKonu: Geri: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimePaz 06 Eyl. 2009, 15:35

tsk lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
http://www.doktorfm.de
büşra-cıkk
Süper Üye
Süper Üye
büşra-cıkk

marmaris son haber Empty
MesajKonu: Geri: marmaris son haber   marmaris son haber Icon_minitimeÇarş. 09 Eyl. 2009, 19:12

rica ederim tatlım

marmaris son haber
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» haber arkadaşlar
» sonunda marmaris
» arka sıradakiler marmaris
» çok güzel haber
» kötü haber