Lisede hiç dayak yedin mi?
CNNTURK'teki 'Nası Yani?' programına konuk olan Fox TV'de yayınlanan 'Arka Sıradakiler'in oyuncusu Bülent Çetinaslan, lisede çok dayak yediğini anlattı.
Lise öğrencilerinin hayatlarının anlatıldığı dizide bol bol kavga olaylarına karışan gençlere gönderme yapan Beyaz, Çetinaslan'a "Dayak yedin mi hiç lisedeyken? Arka sıradakilerden miydin, ön sıralardakinlerden miydin?" diye sordu.
Dizide 'Oktay' karakterini oynayan Bülent Çetinaslan, "Çok kötü geçti lise hayatım. Arka sıradakilerdendim ama çok sıkıştırıldım okul dışında. Kalabalık gruplar beni bekliyordu" dedi.
Beyaz'ın "Niye? Çok yakışıklısın, okulda bir havan var, bunu bir ezikleyelim diye!" şeklindeki sözleri üzerine Çetinaslan, dayak yememek için, okula başka yollardan gelip gittiğini ifade ederek "Öyle bir şey. İki yol vardı. Uzun yolu tercih ediyordum. Dolaşıyordum, otobüse oradan binip eve gidiyordum" diye konuştu.
"Acı dayak yedin mi?" sorusuna da genç oyuncu, "Yedim ama okul dışı" yanıtını verdi.
Çetinaslan'a yüklenen Beyaz, "Kız meselesi miydi?" diye sordu. "Onun gibi bir şey, ona yakın" cevabı üzerine Beyaz, "Arkadaşım ona yakın bir şey öyle bir şey. Kız meselesi de kurtul işte" şeklinde konuştu. Bülent Çetinaslan da "Peki, kız meselesi..." diyerek ayrıntı vermedi.
Televizyon Gazetesi