| Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
YuSuF Süper Üye
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 2855 Points : 3578 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 11/04/09 Yaş : 32 Nerden : Amasya
| Konu: Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. Paz 07 Haz. 2009, 22:52 | |
| ya herşey iyi hoşda unuttugumuz bi nokta var SİBELİN GEÇMİŞİ sibel anlatmasa bile bizim gıcıklardan biri yetiştiricektir cevher yani cevher er yada geç ögrenir ama herkez ibo gibi karakterli olamaz bu cevher ya sibeli bu geçmiş yüzünden üzerse işde burda tıkandım kaldım sibele talip gelsin dedik durduk ama bunu hiç hesaba katmadık ya bu talip efendi ibo gibi olamayıp sibeli geçmişinden dolayı kırar arkasını döner giderse arkasını dönüş gitmesi bişi degil afedersiniz cehennemin dibine kadar yolu olur o zaman dur demez kimse ona sibelde demez ama yine olan sibelimize olur ben onu düşünüyorum sibel kaldırabilicekmi bu yıkımı önemli olan o...
En son YuSuF tarafından Paz 07 Haz. 2009, 23:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
CANNSU Süper Moderatör
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 10027 Points : 11218 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 30/04/09 Yaş : 36 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. Paz 07 Haz. 2009, 23:30 | |
| so gelelim konuya öncelikle bunu demek istiyorum yusuf adamin adi Cevher degil adamin adi Cemal..... cünkü sibelin ablasi sibele cemali tanisdirirken dedi (bu kardesim sibel, sibel buda cemal ) diye..... bunu bir söylim dedim ....
so simdi devam cemal bey Sibele baya bir bakti diye bilirim yani hosuna gitmis sekilde belki sibellen tanisir eder arkadas olurlar. Ama benim düsünceme göre Sibel Iboya asik oldu icin Ibo da Sibele asik oldu icin cemal beylen aralarinda birsey olmaz.... ve bu konuda sanmiyorum sibelin gecmisini karisdirsin cünkü hic kimseyi aslinda ilgilendirmez gecmisde ne yasanmisdir diye bu benim düsüncem ve benim fikrim ..........
simdilik bu kadar | |
|
| |
ayşenur Moderatör
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 9706 Points : 10709 Reputation : 8 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 31 Nerden : AMASYA
| Konu: Geri: Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. Ptsi 08 Haz. 2009, 17:53 | |
| ewet bencede cansu katılıyorum | |
|
| |
ayşenur Moderatör
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 9706 Points : 10709 Reputation : 8 Kayıt tarihi : 24/04/09 Yaş : 31 Nerden : AMASYA
| Konu: Geri: Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. Ptsi 08 Haz. 2009, 20:49 | |
| ama adamın adı cevher o bölümü tekrar izledim cevher bey diyodu. | |
|
| |
YuSuF Süper Üye
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 2855 Points : 3578 Reputation : 3 Kayıt tarihi : 11/04/09 Yaş : 32 Nerden : Amasya
| Konu: Geri: Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. Ptsi 08 Haz. 2009, 21:31 | |
| | |
|
| |
CANNSU Süper Moderatör
Bugünkü Ruh Haliniz ? : Mesaj Sayısı : 10027 Points : 11218 Reputation : 15 Kayıt tarihi : 30/04/09 Yaş : 36 Nerden : Almanya
| Konu: Geri: Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. Ptsi 08 Haz. 2009, 21:33 | |
| tamam ya bende dün 10 kere izledim o sahneyi cünkü arkadlan tartisiyorduk malesef ben haksiz ciktim adamin adi cevher missss | |
|
| |
YuSuF Süper Üye
| |
| |
CANNSU Süper Moderatör
| Konu: Geri: Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. Ptsi 08 Haz. 2009, 21:40 | |
| | |
|
| |
| Sibel Cevherle Arkadaş Olursa Cevher Sibelin Geçmişi İçin Ne Düşünür.. | |
|